Arvika Nyheter – Insändare: Hur ser en vanlig lunchgäst ut? – 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Arvika Nyheter – Insändare: Hur ser en vanlig lunchgäst ut? – Latest International Breaking News Today

Värmlandsradion 18 mars inslag med AN:s ansvarig utgivare i anledning av tidningens ranking av Arvikas lunchrestauranger. Heder åt radioreportern som ställde de frågor till redaktören som jag tror AN:s läsare ställer sig.

Redaktören framhärdar att testpanelen besitter den kompetensen att göra den bedömningen som redovisats. Testpanelen skulle representera vanliga lunchgäster i Arvika. Hur ser en vanlig lunchgäst ut? För en lekmannapanel torde det vara svårt att gradera ett utskänkningsställe i förhållande till övriga näringsidkare.

Fråga. Skulle du, ansvarig utgivare tänka dej att engagera mej som ansvarig för frågeställningen till ”vanligt folk i Arvika” varför dom prenumererar på en ortstidning som till största delen består av annonser och externt material?

Christer Ekenstierna (-)

Svar direkt:

Det är roligt att Lunchkollen engagerar, det är precis tanken. Det är bra att det talas om alla våra lunchställen, oavsett vad man tycker. Alla tycker inte som vår testpanel, och det är förstås helt okej.

Ja, jag vill hävda att redaktionen representerar vanligt folk. Vi är en bra blandning av personer och åsikter, precis som vanliga lunchgäster är olika och inte alltid är överens. Våra betyg är subjektiva.

När det gäller påståendet att er ortstidning till största delen består av annonser och externt material är det fel. Det är inget man kan ”tycka”, vi mäter våra publiceringar och har i dagsläget 55 procent lokalt textmaterial – och då har vi inte ens räknat lokala insändare. Övrigt i AN är lokala annonser och bland annat tv-sidor. Eftersom prenumerationerna ökar verkar en hel del ”vanligt folk i Arvika” uppskatta tidningen. Men inte alla, och det är helt okej. Man får tycka olika.

See also  Misstänkt mordförsök i Gällivare – kvinna anhållen: ”Någon form av tillhygge har använts” - 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Thomas Tynander, ansvarig utgivare Arvika Nyheter

Alla delar av AN-satsningen!

-24 Global News | Latest International Breaking News Today
#Arvika #Nyheter #Insändare #Hur #ser #vanlig #lunchgäst

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top