Därför exploderar internet av rykten om brittiska kungahuset – 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Därför exploderar internet av rykten om brittiska kungahuset – Latest International Breaking News Today

Det har nu gått snart tre månader sedan Kate Middleton figurerade i offentliga sammanhang, och hon har knappt synts på paparazzibilder eller i sociala medier sedan dess heller.

Nu svämmar internet över av både memes konspirationsteorier om varför.

Kate Middeltons mors dags-bild

Ryktena tog ytterligare fart på brittiska mors dag när kungahuset släppte en bild som fick stor uppmärksamhet då den ifrågasattes för sin äkthet. Kate Middleton gick sedan ut på plattfomen X och sa att det var hon som redigerat bilden.

– Fotot var ju manipulerat – Kate har själv medgett att hon gjort en del ändringar. Så nu undrar många: om de ljuger om det här – vad ljuger de då mer om?, säger Anna-Maja Persson.

Paralleller till Dianas död

Det hetsiga intresset för Kate Middleton har fått folk att jämföra situationen med tabloidernas stora intresse för Diana, som ju omkom i en olycka när hon blev jagad av paparazzifotografer.

Finns det någon kritik mot media nu?

– Absolut. Rätt många jag har pratat med tycker att de borde lämna Kate i fred.

– Men ju i dag sprids de flesta ryktena på sociala medier – och det är mycket svårare för hovet att kontrollera, säger Anna-Maja Persson.

-24 Global News | Latest International Breaking News Today
#Därför #exploderar #internet #rykten #brittiska #kungahuset

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top