Efter mobbing-anklagelser i Farmen – vill begrava stridsyxan – 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Efter mobbing-anklagelser i Farmen – vill begrava stridsyxan – Latest International Breaking News Today

Jennifer Valencia och Cornelia Gyllborg har inte dragit jämt under sin tid i ”Farmen”. Cornelia har varit tydlig med att hon känt sig motarbetad av Jennifer och hennes gäng, och förra veckan brast det helt och Cornelia bröt ihop.

Men i tisdagens avsnitt får vi se hur Cornelia gör ett försök att gräva ner stridsyxan efter att flera av Jennifers vänner, som Yorgo Skulis och Desirée Nilsson, lämnat gården.

– Vi har hamnat jättefel med varandra. Jag fattar att det är jättetufft för dig att Yorgo och Dessie har lämnat, och jag vill att du ska må bra här. För min del så har jag inget emot dig på det sättet, säger Cornelia.

– Jag kände mig utsatt när det var Dessie, du och Yorgo mot mig. Jag kände mig otroligt utsatt och ensam i det. Det var skittufft för mig och jag vill inte att du ska uppleva samma sak, fortsätter hon.

”Attackerna var mer att vi svarade på dina offerkofta-historier”

Utfallet blir inte riktigt som Cornelia hoppats på, Jennifer har en helt annan syn på situationen som råder.

– Att du kommer och säger det här nu är lite konstigt. Att du känt dig attackerad och att du inte hade någon, fast det hade du. Attackerna var mer att vi svarade på dina offerkofta-historier, säger Jennifer.

– Sekunden hon nämner att ”jag vill inte att du ska känna så som jag gjorde när ni var emot mig”. Då kände jag… vad är det för jävla ursäkt? säger hon senare i synk.

See also  The Week … Of the Budget – POLITICO - 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Och när Cornelia föreslår att de ska gå vidare från det som varit menar Jennifer att hon redan gått vidare.

– Jag gillar inte dig, du gillar inte mig. Låt oss bara gå vidare, svarar Jennifer.

– Jag ogillar inte dig på det sättet, utan jag tycker att vi har hamnat jävligt fel, svarar Cornelia innan hon konstaterar att samtalet känns lönlöst.

Kommer senare fram och ber om ursäkt

Men efter att det gått lite tid är det istället Jennifer som kommer fram till Cornelia.

– Det var väldigt stort av dig att komma och be om ursäkt. Jag kanske verkade dryg och ignorant, men jag visste inte heller hur jag skulle formulera mig så att det blev bra, förklarar Jennifer.

– Jag ber om ursäkt. Jag vill så klart att det ska vara en trevlig stund här, och ja jag har haft det jävligt tufft och har känt mig lite motarbetad. Men jag tänker nu att vi får blicka framåt, och jag vill att du ska förstå att jag kan ha en hård ton. Jag kan låta på ett visst sätt när jag egentligen inte menar det, fortsätter hon.

banner-farmen

Streama Farmen

Långt bort från moderniteter lever deltagarna som bönder gjorde på 1800-talet. Samtidigt kämpar de i en hård tävling med taktik och rackarspel.

-24 Global News | Latest International Breaking News Today
#Efter #mobbinganklagelser #Farmen #vill #begrava #stridsyxan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top