Fröken Snusk: Blev antastad under genrepet – 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Fröken Snusk: Blev antastad under genrepet – Latest International Breaking News Today

Enligt Jessica W Sandberg satt plötsligt en man som inte tillhörde Frökens Snusks team bredvid henne vid artistpresentationen på fredagens genrep. När hon senare kom tillbaka till logerna fick teamet veta att mannen ska ha sexuellt antastat henne.

”Vi blev, som ni förstår, extremt upprörda. SVT tog direkt detta på absolut största allvar”, skriver Sandberg, som först kommenterade händelsen i Expressen, i ett sms till SVT Nyheter.

Enligt Melodifestivalens projektledare, Anders Wistbacka, hade mannen ackreditering för att vara på plats med ett annat bidrag, men han skulle inte ha befunnit sig i green room.

Fick lämna arenan

Anders Wistbacka skriver till SVT Nyheter att det som inträffade är oacceptabelt och att de ser väldigt allvarligt på det hela.

”Men det var ingen brist i säkerheten då personen hade korrekt ackreditering för att vara där. Detta var en brist i det redaktionella arbetet som vi har korrigerat”, skriver han.

Han skriver vidare att säkerhetspersonalen agerade så fort de fick reda på vad som har hänt och personen fick lämna arenan.

Varken Jessica W Sandberg eller Anders Wistbacka vill kommentera om händelsen kommer att polisanmälas.

-24 Global News | Latest International Breaking News Today
#Fröken #Snusk #Blev #antastad #genrepet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top