Glöm min ungdoms synder, allt jag brutit, tänk på mig i din trofasthet, Herre, du som är god. – 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Glöm min ungdoms synder, allt jag brutit, tänk på mig i din trofasthet, Herre, du som är god. – Latest International Breaking News Today


Kommentar till Psaltaren 25:7 | Vi kan ju alltid välja att försöka sopa alla dumheter vi gjort under mattan, men de försvinner ju inte för det. En klokare och bättre väg är att likt psalmisten rakryggat och förbehållslöst överlämna sina brister i den barmhärtige gudens händer.-24 Global News | Latest International Breaking News Today
#Glöm #min #ungdoms #synder #allt #jag #brutit #tänk #på #mig #din #trofasthet #Herre #som #är #god

See also  Svenskt BNP sjunker igen | Senaste nytt på SvD - 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top