Inatt avgörs Super Bowl – följ den i TV4 – 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Inatt avgörs Super Bowl – följ den i TV4 – Latest International Breaking News Today

Nattens match kommer vara speciell, enligt TV4:s sportexpert Philip Minja.

– Nu är finalen också i Las Vegas så inramningen är extra stor och det är två fantastiska lag som har tagit sig till final. Det har varit en hel del runtom sporten men det idrottsliga har verkligen präglat det här och därför ska det bli otroligt spännande att se matchen ikväll, säger han i Efter fem.

Det är i Allegiant Stadium i Las Vegas där Kansas City Chiefs ställs mot San Francisco 49ers i Super Bowl – två starka lag, enligt Minja men det finns några spelare att hålla extra utkik efter inatt.

Stjärnspäckade lag

– I Kansas City Chiefs är det ju Patrick Mahomes som är den stora stjärnan och det är kanske ligans bästa spelare och har varit det de senaste sex åren när han har spelat för Kansas City. han har tagit sig till final tre gånger och semifinal tre gånger, säger Minja.

– I år var kanske det sämta året det laget har haft och ändå tar de sig till final. Det har lite mästerskaps-DNA.

San Fransisco 49ers har stjärnan Christian McCaffrey som är viktig för laget både på grund av sin styrka och längd och som springer ifrån de flesta, enligt Minja.

– Han är riktig kvick, säger Minja och fortsätter:

– Han förväntar vi oss ha en stor match ikväll och han är viktig för det anfallet.

Mycket snack om Kelce

Kansas City Chiefs spelare Travis Kelce har redan varit omtalad i förväg på grund av sin mycket uppmärksammade relation med artisten Taylor Swift. men han är framförallt en mycket skicklig spelare och viktig för laget, enligt experten.

See also  Scavenger Economies, Predator Economies — Brussels Morning Newspaper - 24 Global News | Latest International Breaking News Today

– Han kommer vara en av de bästa genom tiderna på sin position. Så pass duktig är han. Han tillsammans med Patrick Mahomes har ju den här duon tillsammans och de har satt nya rekord i slutspelet för flest touchdown-passningar, säger Philip Minja.

Relationen med Taylor Swift har ändå satt hans kändisskap på sin spets i USA, enligt experten. Runt om i världen har det spekulerats i medier om Swift kommer hinna fram till Super Bowl för att stötta Kelce.

– Det är många som inte bara talar om själva matchen utan även om Swift-effekten och många som följer om Taylor Swift kommer hinna fram i tid eller inte, säger Tomas Kvarnkullen, TV4:s utrikesreporter som är på plats i USA.

Följ sändningen i TV4

Det kommer vara dramatik och otrolig spänning som väntar i matchen i natt, enligt Minja. Och det kan följas i TV4 och på TV4 Play från och med klockan 00.25. Redan 23.30 drar studiosnacket igång.

– 23.30 drar studion igång och strax timmen efter är det avspark och allting som ingår med flygplan som flyger över, nationalsången och alla saker som hör till och gör att pulsen verkligen går upp i taket, säger Philip Minja.

-24 Global News | Latest International Breaking News Today
#Inatt #avgörs #Super #Bowl #följ #den #TV4

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top