Kishti Tomita plockas bort från Idoljuryn – 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Kishti Tomita plockas bort från Idoljuryn – Latest International Breaking News Today

I år fyller TV4:s långkörare ”Idol” 20 år. 20-årsjubileumet ska firas – med en ny jurykonstellation, skriver Aftonbladet. En jurykonstellation som Kishti Tomita inte får vara en del av.

– TV4 har hittat en ny kreativ ritning inför 2024 och de har beslutat sig för att göra en helt ny jurykonstellation i år, säger Kishti Tomita till Aftonbladet.

De tre senaste åren har samma personer tagit plats i båset, förutom Kishti Tomita har vi sett Anders Bagge, Alexander Kronlund och Katia Mosally i Idoljuryn. Vilka i juryn som kommer att få gå och om några av dem kommer att få sitta kvar kan Kishti inte uttala sig om. Men Anders Bagge bekräftar att han kommer att sitta kvar, som det ser ut nu.

– Kishti har kommit att bli en oerhört fin vän till mig och jag tycker självklart att det känns tomt, säger Anders Bagge.

Kishti Tomita medverkade i allra första säsongen

När Idol hade premiär med den allra första säsongen var Kishti en del av juryn tillsammans med Peter Swartling, Claes af Geijerstam och Daniel Breitholtz. Hon gjorde fyra säsonger av programmet innan hon hoppade av – för att senare göra comeback tio år senare.

2017 tog hon plats juryn igen, den här gången med Nikki Amini, Anders Bagge och Alexander Kronlund.

Vi söker produktionen.

-24 Global News | Latest International Breaking News Today
#Kishti #Tomita #plockas #bort #från #Idoljuryn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top