tech2blog

tech2blog

”Det här är en chock” | Latest Breaking News

I senaste numret av Kalle Anka & Co dyker stjärnkocken och TV-profilen Tareq Taylor upp som ankifierad version av sig själv.

– Jag älskar det faktum att jag fått en sådan jätteära, säger Tareq Taylor i Efter fem

Tidigare har stjärnor som Loreen, Zlatan och kronprinsessan Victoria dykt upp som ankifierade versioner av sig själva och nu har Ankeborg fått en ny stjärnkock. Det är ingen mindre än TV-profilen och kocken Tareq Taylor som i senaste numret av Kalle Anka & Co dyker upp som kocken Tallriq Trailer.

– Det här är en chock, det här är stort för mig, säger Tareq Taylor i Efter fem.

”Älskar det faktum att jag fått en sådan jätteära”

Vad som väger tyngst: att bli ankifierad eller att vara julvärd så är han tudelad. Han menar att de båda är i samma nivå, men att han är glad över att bli ankifierad råder det inga tvivel om.

– Jag älskar det faktum att jag fått en sådan jätteära, säger Tareq Taylor

I senaste numret får vi veta att Kalle Anka har en dröm om att få in en fot i restaurangbranschen men som inte lyckas. Det är då gåsen Tallriq Trailer kommer in i bilden.

Godhjärtad och passionerad

I ett pressmeddelande säger Anna Bergström, projektledare på Kalle Anka & Co, att man är väldigt glada över Tareqs gästspel.

– Tareq är precis som Kalle Anka väldigt godhjärtad och en passionerad matlagare, säger Anna Bergström.

Tilde de Paula Eby och Axel Pileby

Streama Efter fem på TV4 Play

Svenskt aktualitetsprogram där vi får möta intressanta gäster och blir uppdaterade kring dagens mest engagerande nyheter.

#Det #här #är #chock, | Latest Breaking News

Leave a Comment