tech2blog

tech2blog

Jonna Anderssons hyllning: ”En uppbackning jag inte sett tidigare” | Latest Breaking News

Hammarby har gått som tåget i årets upplaga av damallsvenskan.

Förlusten senast mot Kristianstad var lagets första sedan den 14 maj men det är inget laget hinner gräma sig över. Med fyra omgångar kvar ligger Hammarby en poäng bakom Häcken och SM-guldet är inom räckhåll.

”En otrolig stöttning”

Jonna Andersson pekar ut fansen som en av nyckelfaktorerna till klubbens framgångar.

– Det är en otrolig stöttning som finns, oavsett om det är hemmaplan eller bortaplan. Det är en uppbackning som jag inte har sett i damallsvenskan tidigare, säger 30-åringen till SVT Sport och fortsätter:

– Det är i princip fullsatt på Kanalplan varje match. Det är fantastiskt att ha den kulturen och kontinuiteten i klubben och från fansens sida. Det var också en anledning till att jag valde Hammarby.

Seriefinal på Tele2

En av drabbningarna som återstår är en seriefinal mot just BK Häcken den 5 november. I går kom också beskedet att matchen flyttas till Tele2 Arena – för att få in storpublik.

– Jättekul. Det är klart att vi inför den här säsongen ville spela fler matcher på Tele2, och nu kan det bli en av de avgörande matcherna i en guldstrid. Bra, stort och fint av klubben att redan nu spika den matchen där så hoppas vi att det kommer mycket folk, säger Andersson.

#Jonna #Anderssons #hyllning #uppbackning #jag #inte #sett #tidigare, | Latest Breaking News

Leave a Comment