tech2blog

tech2blog

Tomas nära att svimma i Bonde söker fru – hamnade på akuten | Latest Breaking News

Under en scen i Bonde söker fru är brevskrivaren Tomas nära att svimma – och inspelningarna avbryts.
Nu berättar han vad som hände när kamerorna slocknat.
– Då åkte vi in till akuten, säger Tomas.

I onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” ser vi hur Mimmi ska välja vilka killar hon vill ta med på en gruppdejt, när brevskrivaren Tomas är nära att svimma. Nu berättar han vad det var som egentligen hände under inspelningen.

– Det var väldigt mycket känslor och värme, det var väldigt varmt. Först började känseln i händerna försvinna. Händerna skakade, benen skakade, huvudet snurrade. Linda sa att hon såg att jag började krampa och var väldigt blek, men jag försökte hålla ut så länge som möjligt, säger Tomas.

I programmet kan vi se att programledaren Linda Lindorff frågar Tomas hur det är med honom och inspelningen avbryts. Produktionen kallas in och vi ser hur han får skugga över sig, och något att äta och dricka. När de senare återupptar inspelningarna sitter Tomas vid sidan av när resten av gänget fortsätter filma.

”Då åkte vi in till akuten”

Men när tillståndet fortfarande är kritiskt timmar senare får Tomas ta sig in till akuten.

– Det tog en timme innan vi spelade klart just den scenen, de andra fick fortsätta utan att jag var med i bild. Efter ett par timmar hade jag fortfarande nedsatt känsel i händerna, då åkte vi in till akuten, säger Tomas.

– Jag tog blodprover och kollade hjärtat, och fick vara där i fem-sex timmar innan jag fick jag åka tillbaka, försätter han.

När han väl var tillbaka igen gick han och lade sig, och dagen efter var han återställd. Han förklarar att något liknande inte hänt honom tidigare, varken innan eller efter det här.

– Jag brukar inte vara så ofta på akuten eller på sjukhus, det var inget första alternativ att åka in. Men någon i produktionen ringde en släkting och rådfrågade, som tyckte att det var lika bra att jag åkte in.

banner-bonde

Streama Bonde söker fru på TV4 Play

Dejtingsugna singelbönder drömmer alla om en och samma sak, att träffa någon att dela livet med.

#Tomas #nära #att #svimma #Bonde #söker #fru #hamnade #på #akuten, | Latest Breaking News

Leave a Comment