NWT – Insändare: Varning för blixthalka vid CSK – 24 Global News | Latest International Breaking News Today

NWT – Insändare: Varning för blixthalka vid CSK – Latest International Breaking News Today

Det är inte ofta jag blir upprörd, men i dag rann sinnet på mig!

Hade ett besök inplanerat på Centralsjukhuset i Karlstad tidig onsdag förmiddag. Tänkte att från sjukhusets P-garage till huvudingången är det ingen risk för halka. Men det var knagglig is och vatten på isen. Jag hann precis utanför garageporten så sa det ”smock” bakom mig, en dam halkade omkull så vattnet skvätte. Hon var medelålders och alert så hon var snabbt på benen. 25-30 meter längre fram vid P-automaten låg en herre i 70-årsåldern med en blodpöl under huvudet och några personer försökte hjälpa honom.

Såg ytterligare en som for omkull, men reste sig.

Jag var i god tid och tog en kopp i cafeterian, då kom två vårdare med den skadade mannen som de hämtat in med en rullstol, det såg riktigt illa ut, de höll en blodig handduk mot mannens bakhuvud!

Är det så här det skall vara utanför ett sjukhus? Här skall sjuka, kanske med handikapp, kryckor och svårt att gå riskera hälsan, enda trösten är att det är nära till hjälp.

Lennart Persson, Kil

***

INSÄNDARE 2: Blev vittne till tre riktiga vurpor!

Min man och jag var till CSK för ett besök hos ögonläkaren. Vi har 6 mil enkel resa och åkte i egen bil. Väl framme vid CSK:s parkering fick min man kana till p-automaten, medan jag väntade i bilen.

Jag blev vittne till tre riktiga vurpor, alla äldre, två kvinnor och en man, eftersom det var ren isgata. Skridskor hade varit behövligt.

See also  Granne dömdes efter konflikt om kattbajs – nu anmäls han för integritetskränkning - 24 Global News | Latest International Breaking News Today

Medan vi kanade till entrén, såg vi ytterligare en vurpa.

Nu undrar jag, sover ansvarig, när det gäller att hålla i ordning parkeringsplatsen vid CSK? Vid ett sjukhus, där det finns gott om patienter som är ofärdiga att gå eller handikappade?

Fy fasiken, skäms på er!!!

Det var ytterligare någon som har slagit sig blodig vid p-automaten, som fick hämtas av sjukvårdspersonal.

Åk ner till Danmark eller Tyskland och lär er hur man röjer gator och torg när det är sånt väder med snö, regn och is samtidigt.

Förbannad patient

-24 Global News | Latest International Breaking News Today
#NWT #Insändare #Varning #för #blixthalka #vid #CSK

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top